Festlighet och baksida

IMG_4545

http://www.ica.se/recept/smorgastarta-a-la-club-sandwich-714805/

http://www.alltommat.se/recept/Skagentarta-med-lojrom-17535

I fredags firade vi att taket började vara på plats , så vi bjöd våra eminenta snickare på lunch och tårta. Fotografen var lite för långsam med kameran, så här kommer recept och lånade bilder. Smörgåstårta hör inte till vanligheterna att jag gör, så jag följde faktiskt recepten till punkt och pricka, nästan.

Jag är så glad över att vi har vana snickare som gör jobbet så här i början. Vi saknar inte arbete ändå. Det är många saker som vi gärna vill få gjort medan byggställningen står på plats. David snickrar kröninglister och lite fler fina detaljer på huset. Fästen för solpaneler ska upp på taket. Vindskivor, salningar mm. ska målas. Vi försöker så mycket vi kan, men vissa dagar känns det att vi ligger lite på gränsen för vad vi klarar av. Idag är en sådan dag, så jag ska spendera kvällen i soffan, med en kopp te och virkning.

Det här inlägget postades i Familj, Husbygget av Sofia. Bokmärk permalänken.

Om Sofia

Jag och min familj bygger hus just nu och den här bloggen handlar om husbygget. Jag heter Sofia och är en smått förvirrad musikersjäl och världsförbättrare, som tror på en god Gud och vill bli självförsörjande så långt det är möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.