Gårdagen

I helgen har barnen fått ett efterlängtat dygn hos sin mormor, medan jag och maken fick chansen att jobba på huset en hel dag igen. Jag blir så stressad när barnen är med, farliga maskiner, alltid någon som ska gå på toa eller syskonbråk som ska redas upp De hinner tröttna och vill åka hem innan jag ens har kommit igång med arbetet och jag blir irriterad och stressad. En arbetsdag med maken är värt mer än guld. Vi drog elkabel, började med takpanelen och åkte till en lokal byggvaruhandel där vi beställde golv. Det blev ett helt ordinärt 3-stavsparkettgolv från Arena som de hade kampanj på. Det ska räcka till övervåningen och sovrummet nere. I kök och vardagsrum blir det något annat, men vad, vet vi inte än.

Det här inlägget postades i Husbygget av Sofia. Bokmärk permalänken.

Om Sofia

Jag och min familj bygger hus just nu och den här bloggen handlar om husbygget. Jag heter Sofia och är en smått förvirrad musikersjäl och världsförbättrare, som tror på en god Gud och vill bli självförsörjande så långt det är möjligt.

En reaktion på “Gårdagen

  1. Trevligt för mormor också att få skämma bort barnbarnen lite, laga mat som de vill ha, leka och denna gång blev det snögubbe och ljuslykta, det var länge sedan sist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.