Bilder på favoritrummet

Perspektivritning-1 Perspektivritning-2 Perspektivritning-3 Perspektivritning-4Köksritningen stämmer ganska bra, men några detaljer, såsom fläkten och diskbänken, har vi ändrat sedan denna ritades. Är det något jag vill göra personligt så det passar familjens behov, så är det köket. Ugn och diskmaskin sitter lite högre upp från golvet för att göra vardagen lättarbetad. Den sneda  dörren leder till ett skafferi, där jag kan spara sommaren skörd i burkar. I ett skåp finns en assistentlyft så man slipper lyfta upp den på diskbänken vid varje brödbak. Vi har också funderat på hur vi hanterar avfall och anpassat skåpinredning efter det.

Vi har funderat själva, men också frågat andra runtomkring oss om lite råd, Hur använder de sitt kök och vad skulle de själva vilja ha? Helt klart är att det är värt att lägga mycket tid på att fundera och planera ett nytt kök.

Det här inlägget postades i Husbygget av Sofia. Bokmärk permalänken.

Om Sofia

Jag och min familj bygger hus just nu och den här bloggen handlar om husbygget. Jag heter Sofia och är en smått förvirrad musikersjäl och världsförbättrare, som tror på en god Gud och vill bli självförsörjande så långt det är möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.